100% Zonnestroom

100% Belastingvoordeel

100% Sociaal verantwoord

Bespaar met stroom van je eigen dak!

Vanaf nu kun je bij Welkom Energie ook je eigen zonnestroom regelen. We hebben een fantastisch aanbod voor zonnepanelen. Samen met onze partner Solar Concept zorgen wij voor het beste aanbod met de beste service.

Heb je al eerder zonnepanelen overwogen? Kun je de investering opbrengen en heb je een koophuis? Dan is het een zinvolle stap om panelen op je dak, garage of schuur te laten leggen. Vanaf de dag van installatie bespaar jij direct op je stroomkosten. Gemiddeld kun je in Nederland jaarlijks ruim € 600,- besparen met zo’n mooi systeem.

Daarnaast heeft Welkom Energie ervoor gezorgd dat je standaard 8% korting krijgt op het reguliere aanbod van Solar Concept. Dat is alvast de eerste besparing!

Onze partner Solar Concept draait al een hele tijd mee in de zonnepanelen-branche en gaat altijd voor de plus! De beste oplossing is een optelsom van prijs + kwaliteit + advies + installatie + service. Die optelsom is natuurlijk voor iedereen anders daarom bieden zij oplossingen aan die perfect passen bij jouw wensen, jouw woon- of werksituatie, jouw dak!

Solar Concept neemt je aan de hand mee van advies, planning en installatie tot aan de nazorg en service. Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen!

Wil je weten wat het voor jouw huis kost?

In samenwerking met

Solar Concept