Welkom

thuis

De energieverbruiksmonitor die real time laat zien wat je verbruikt, je jaarrekening voorspelt, ook als je geen klant bent

Begin vandaag met besparen

Welkom thuis is een meetset met een slimme app waarmee je jouw energieverbruik snel onder controle hebt. Je sluit hem eenvoudig aan op je slimme meter, stelt 'm eenvoudig in met de app en je hebt 'm binnen 1 jaar terugverdiend!
Bestel nu

Altijd je energieverbruik onder controle

Met de Welkom thuis app en de bijbehorende meetset kun je altijd zien wat je verbruikt. Zo kun je eenvoudig slurpers opsporen, zien wat er verbruikt wordt als je slaapt en al snel 150 euro besparen. Ook als je geen klant bent van Welkom Energie.

NB. Deze app is niet voor je energiecontract van Welkom Energie

Voor de Welkom thuis app heb je een kastje nodig dat je aansluit in de meterkast op de je slimme meter. Dat gaat eenvoudig met 1 kabeltje. Daarna volg je de stappen in de Welkom thuis app om de installatie te voltooien.

Je kunt herkennen of je een slimme meter hebt aan de witte kast met digitale telwerken. Op de kast zit dan een aansluitpunt voor een telefoonstekkertje dat bedekt is met een rubber dekseltje. Dat open je om de meetset aan te sluiten.

In het doosje van de meetset zit een duidelijke instructie, de app helpt je verder. De installatie bestaat uit 3 stappen:

  1. Koop een meetset in onze webshop
  2. Download de app op je telefoon
  3. Volg de instructies

Je maakt een account aan voor de app om je persoonlijke gegevens te kunnen opslaan. Jouw gegevens gebruiken wij verder nergens voor en zijn alleen van jou.

Heb je een vraag? Check hier voor de antwoorden.

Zo ben je vaak eerder klaar dan wanneer je belt of mailt. We verzamelen continue de vragen van onze klanten om de faq bij te werken. Mis je een belangrijke vraag? Tip ons dan!