Welkom stelt zich voor

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Welkom Energie is in 2018 opgericht. Ze heeft in februari 2019 een leveringsvergunning van de Autoriteit Consument en Markt gekregen. In april 2019 is de levering gestart. Het bedrijf is opgezet door Jaap Bakker. Hij wil met Welkom behalve energie leveren ook iets betekenen voor de maatschappij. Dat kan in de vorm van projecten of het ondersteunen van activiteiten en organisaties die hetzelfde doel hebben. Het leven is toch veel aangenamer als we elkaar helpen en vriendelijk zijn? Verras mensen eens met vriendelijkheid. Het is gratis en het kost je niets.

Duurzame energie is standaard

Ben je het met ons een als we stellen dat energie zo schoon mogelijk moet zijn? Zou iedereen niet echt groene energie moeten gebruiken? We leveren groene energie, duurzame stroom. Ja duh! Natuurlijk doen wij dat ook. Zo langzamerhand zou het geeneens meer een vraag moeten zijn en zouden bedrijven die grijze stroom leveren niet meer mogen bestaan.

Excellente service

De service van Welkom is klantgericht. De toon is vriendelijk en warm. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen. We streven uiteraard naar een foutloze dienstverlening en staan open voor feedback. Wat we het allerleukste vinden om te doen? Klanten verrassen! Elke maand opnieuw met een leuke attentie!

Heldere communicatie

Welkom heeft bewust gekozen voor simpele communicatie. We gebruiken zo min mogelijk vakjargon of moeilijke woorden. Het is belangrijk dat zo veel mogelijk klanten begrijpen wat we schrijven.

Sociaal

Elk mens zou onbezorgd plezier moeten hebben in zijn leven. Genieten van het weer, de natuur, de omgeving en de mensen om hem heen. Veel van jullie kunnen dat ook maar er zijn er helaas te veel die dat niet hebben. Die niet hand in hand over straat durven omdat ze belaagd worden. Die niet meer op Facebook kijken vanwege alle beledigingen die ze krijgen. Dus #doeslief en nuanceer je mening. En nog liever, help mee om de wereld leefbaar en vrolijk te maken.

Wat doet Welkom Energie voor goede dingen?

We ondersteunen goede doelen, steken onze eigen handen uit de mouwen en zetten “gewone mensen” in het zonnetje. Kort gezegd “we doen lief’’ tegen elkaar. Lees bijvoorbeeld wat de achterliggende gedachte achter het aanschrijven van lieve is. Klik hier voor het verhaal