Welkom bij NAC

Met de campagnetitel Welkom bij NAC heeft NAC Breda in Welkom Energie een nieuwe rugsponsor gevonden. De energieleverancier gaf al in april te kennen graag sponsor te worden van de Parel van het Zuiden.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Welkom bij NAC

Met de campagnetitel Welkom bij NAC heeft NAC Breda in Welkom Energie een nieuwe rugsponsor gevonden. De energieleverancier gaf al in april te kennen graag sponsor te worden van de Parel van het Zuiden, Directeur Jaap Bakker bezegelde dat onlangs met een handtekening onder een eenjarig contract met de optie op nog een jaar. Daarmee siert het bedrijf komend seizoen de rug van het nieuwe thuis-, uit- en derde shirt.

Welkom Energie, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Almere, is leverancier van groene energie. Het bedrijf dankt haar groene label aan de manier waarop het de energie verkrijgt, daarmee de uitstoot van CO2 vermindert en zich zodoende hardmaakt voor een beter milieu. De intentie van Welkom Energie is om in samenwerking met de Bredase BVO verschillende exclusieve activaties te lanceren, in het voordeel van NAC-supporters.

Algemeen Directeur Luuc Eisenga: “Na een intensieve zoektocht zijn wij uitgekomen bij Welkom Energie. Een mooi en vooruitstrevend bedrijf dat van meet af aan aangaf enthousiast te zijn ons te willen steunen, óók in de Keuken Kampioen Divisie. We zijn enorm trots dat we dit rond hebben
kunnen maken en kijken er naar uit om met elkaar leuke activaties te gaan bedenken. Wordt dus zeker vervolgd!”

Directeur van Welkom Energie Jaap Bakker: “Ik heb al eerder met NAC samengewerkt en ben ontzettend trots op deze stap. Het is voor ons een prachtige community om onze sociale doelstellingen mee te verwezenlijken. Tegelijkertijd laten we onze steun zien aan NAC in de Keuken Kampioen Divisie.”