Welkom Energie #1

Met heel veel trots kunnen we melden dat we volgens Pricewise de beste energieleverancier van Nederland zijn. Pricewise meet elk jaar welke leverancier volgens een aantal vaste criteria de beste keus over de gehele linie zou zijn.

Volgens Pricewise zijn we de beste energieleverancier van Nederland. Pricewise deelt elk jaar de energie awards uit aan de energieleveranciers in Nederland. Op een 8-tal punten worden de leveranciers gescoord en daar rolt uit wie gemiddeld de hoogste score heeft. Belangrijke onderdelen zijn klanttevredenheid maar ook betrouwbaarheid en prijsstelling.

Welkom Energie heeft dan ook de Pricewise Energie Award #1 gewonnen en laat daarbij de gevestigde orde achter zich. Lees hieronder maar op welke criteria Welkom Energie is verkozen tot de beste energieleverancier.

In de totale lijst met energieleveranciers die zijn beoordeeld komen de grote namen uit de energiebranche terug. Welkom Energie is 2 jaar geleden gestart als challenger in de energiemarkt met een concurrerende propositie, veel aandacht voor klantenservice en een sociaal gezicht met steun aan diverse goede doelen en acties. En dat loont!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp