Energie

Over Welkom Energie

Een energieleverancier moet gewoon goed zijn werk doen. Hij moet zoveel mogelijk bijdragen aan een duurzame maatschappij. En dat is wat je in ieder geval over Welkom Energie kunt zeggen; zoveel mogelijk foutloze dienstverlening, en natuurlijk groene stroom en groen gas, tegen een concurrerende prijs.

Welkom Energie is in 2018 opgericht. Ze heeft in februari 2019 een leveringsvergunning van de Autoriteit Consument en Markt gekregen. In april 2019 is de levering gestart.

Welkom Energie is een goed georganiseerd bedrijf. Goed in datgene dat belangrijk is: het zijn van een betrouwbare energieleverancier. Dat is toch het enige dat telt?

Tot zover het praktische deel van het bedrijf. Maar er was wel een heel mooi plan…

Wie goed doet, goed ontmoet

De maatschappij is aan het verharden. De beledigingen, pesterijen en bedreigingen via social media zorgen voor het ontsporen van onze leefomgeving. En daarbij vergeten we steeds meer mensen waardoor eenzaamheid een toenemend probleem is.

En dus willen we daar iets mee. Dat begint met vertellen dat we in ieder geval dit niet meer willen. En dat vertellen doen we aan zoveel mogelijk mensen.

Maar de vergeten mensen kunnen wel wat steun gebruiken. Dat kan in de vorm van projecten of het ondersteunen van activiteiten en organisaties die hetzelfde doel hebben.

Wat in eerste instantie wat grimmig klinkt kan toch echt wel vrolijk en leuk zijn. Wat is er tenslotte leuker dan een ander een plezier te doen? Zo kan er iets moois groeien.

De conceptie van een goed idee
Iedereen is Welkom

Het verhaal bij het plaatje

Het plaatje staat voor het onbezorgde plezier dat elk mens zou moeten hebben in zijn leven. Genieten van het weer, de natuur, de omgeving en de mensen op hem heen.

Veel van jullie kunnen dat ook maar er zijn er helaas teveel die dat niet hebben. Die niet hand in hand over straat durven omdat ze belaagd worden. Die niet meer op Facebook kijken vanwege alle beledigingen die ze krijgen.

Dus #doeslief en nuanceer je mening. En nog liever, help mee om de wereld leefbaar en vrolijk te maken.

Onze maatschappelijke verhalen