Wil je energie besparen? Dan heb je inzicht in je verbruik nodig. Heb je hier een Welkom Energie app voor nodig? Het antwoord is nee. Welkom Energie stuurt je elke maand een verbruiksoverzicht waarmee je ruim voldoende inzicht hebt in je verbruik. Op basis hiervan kun je prima besparende beslissingen nemen.

Wil je toch graag per dag en uur kunnen zien wat je verbruik is? Dan is er gewoon een gratis oplossing te vinden.

Slimme Meter Portal app

Registreer je bij https://www.slimmemeterportal.nl/. Slimme Meter Portal biedt je via jouw slimme meter inzicht in jouw energieverbruik. Let wel: dit is geen dienst van Welkom Energie!

Wat is er te zien? Je ziet in grafieken weergegeven wat jouw werkelijk verbruik is. Het stroomverbruik wordt per kwartier weergegeven en gasverbruik wordt per uur weergegeven. Op de website is het mogelijk om je verbruik te vergelijken met hetzelfde type huis, omgeving en je totaal verbruik. Heb je zonnepanelen en lever je zelf energie? Dan is dit ook terug te zien op de Slimme Meter Portal. Het is een gratis dienst. Je hoeft je alleen aan te melden om inzicht in je verbruik te krijgen. Je kunt ook de app downloaden en elke dag je verbruik bekijken.

Welkom thuis app

Je zult in de appstores wel de Welkom thuis app vinden. Deze is niet gekoppeld aan onze dienstverlening. Het is een extra product voor klanten en niet-klanten. Het grootste voordeel daarvan is dat je real-time het verbruik kunt volgen. Je moet daarvoor wel een meetset aanschaffen. Meer info vind je op https://welkom-energie.nl/thuis