Reviews! Jullie mening is belangrijk!

Een review is een mening van een echte gebruiker over een product. In een review vertelt een klant dus wat hij/zij van een product vindt. Je kan je voorstellen dat dit waardevolle informatie is. Welkom Energie gebruikt de feedback uit de reviews om de service te verbeteren. Klanten en vooral toekomstige klanten gebruiken de reviews om een keuze te maken welke leverancier en of welk product zij gaan afnemen.

Ik ben net klant

We sturen al onze klanten een review verzoek nadat ze een switch doorlopen hebben. We toetsen graag hoe de klant de switch heeft ervaren. Er zijn klanten die het lastig vinden om na zo’n korte tijd een review te schrijven. Ze hebben naar eigen zeggen nog geen idee hoe het zal verlopen bij Welkom Energie. We vragen eigenlijk alleen wat je hebt ervaren, een eerste indruk. Maak het jezelf makkelijk en schrijf de review over de ervaring die je hebt.

Bedankje

Namens Welkom Energie wil ik alle klanten die een review schrijven of hebben geschreven bedanken. Dankzij jullie zijn wij in staat om nog betere service te verlenen. We hebben naar aanleiding van reviews al een aantal zaken aangepast. We nemen de feedback van onze klanten echt serieus. Als je het leuk vindt kun je onze reviews teruglezen op deze webpagina:https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1050553/welkom_energie_3?lang=nl