Reviews! Jullie mening is belangrijk!

Een review is een mening van een echte gebruiker over een product. Daarin vertelt een klant dus wat hij/zij van een product vindt. Je kunt je voorstellen dat dit waardevolle informatie is. Welkom Energie gebruikt de feedback uit de reviews om de service te verbeteren. Klanten en vooral toekomstige klanten gebruiken de reviews om een keuze te maken welke leverancier en of welk product zij gaan afnemen.

Waar kan ik een review geven?

Wij nodigen jou uit om een review te geven. Dat doen we per email. Er zijn een aantal plaatsen waar je reviews kunt invullen zoals TrustPilot, Google Review en Klantenvertellen. Die laatste gebruiken wij het meest.

Ik ben net klant

We sturen al onze klanten een review verzoek nadat ze een switch doorlopen hebben. We toetsen graag hoe de klant de switch heeft ervaren. Er zijn klanten die het lastig vinden om na zo’n korte tijd een review te schrijven. Ze hebben naar eigen zeggen nog geen idee hoe het zal verlopen bij Welkom Energie. We vragen eigenlijk alleen wat je hebt ervaren, een eerste indruk. Maak het jezelf makkelijk en schrijf de review over de ervaring die je hebt.

Ik heb een klacht

Als je een klacht hebt dan helpt het niet om een review te gebruiken om deze klacht te uiten; we volgen namelijk niet alle reviews. Natuurlijk staat het je vrij om je mening te geven ook al is die niet positief. Maar voor klachten hebben we een helder proces dat we hier hebben uitgelegd. Primair is onze klantenservice de beste plek om je verhaal te doen. Daar zitten mensen die naar je luisteren en je proberen te helpen.

Bedankje

Namens Welkom Energie wil ik alle klanten die een review schrijven of hebben geschreven bedanken. Dankzij jullie zijn wij in staat om nog betere service te verlenen. We hebben naar aanleiding van reviews al een aantal zaken aangepast. We nemen de feedback van onze klanten echt serieus. Als je het leuk vindt kun je onze reviews teruglezen op de webpagina van Klantenvertellen. Je vindt ook reviews van klanten op TrustPilot en Google Business.