Welkom Energie biedt verschillende contracten. Alle contracten zijn groen en hebben scherpe tarieven. Er zijn toch verschillen en hierdoor is het soms lastig om het juiste contract te kiezen. Wij helpen graag met advies over de verschillende contracten zodat je geen twijfel hebt over het juiste contract dat bij jou en jouw situatie past.

Wat is voor mij het beste contract?

Je zal nooit een miskoop doen maar afhankelijk van jouw situatie is het wel fijn om te weten wanneer je welk contract afsluit. Onderstaand staan de voordelen per contract.

Flexibel Welkom
Groene stroom & Groen gas

Welkom Energie is als energieleverancier in Nederland verplicht om een modelcontract aan te bieden. Een modelcontract is een flexibel energiecontract dat maandelijks opzegbaar is. Het modelcontract heeft variabele tarieven voor gas en stroom. De variabele tarieven wijzigen twee keer per jaar. De momenten waarop de tarieven wijzigen zijn 1 januari en 1 juli.

1&3 Jaar Welkom
Groene stroom & Groen gas

Welkom Energie biedt met de contracten 1&3 Jaar Welkom zekerheid. De prijzen zijn scherp en veranderen gedurende de looptijd niet. Elk jaar wijzigen de energietarieven twee keer. Dat gebeurt op 1 januari en 1 juli. Als je kiest voor onze 1 of 3 jaar vast sla je dus 2 of 6 prijswijzigingen over. Dat is zekerheid.

Tarieven vergelijken

De eerste stap naar overstappen is voor de meeste mensen tarieven vergelijken. De tarieven met elkaar vergelijken kan best lastig zijn. We geven je een aantal tips waar je op kan letten: