Samen met NAC Breda toveren we een lach op je gezicht

Voetbal verbindt! Het maakt de verschillen tussen ons kleiner en dat is precies waar Welkom Energie zich hard voor maakt. Zo maken we van de wereld een vriendelijkere plek. Sinds vorig seizoen zijn we dan ook trotse sponsor én samenwerkingspartner van NAC Breda. We kijken terug op een paar ‘feel good’ momenten.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
van harte welkom
<blockquote class="wp-block-quote">Onze samenwerking met NAC is slechts één van onze sociale partnerships. Een compleet overzicht van de organisaties en initiatieven die wij steunen vind je hier.</blockquote>

Hart onder de riem voor verzorgingstehuis-bewoners

Covid-19 vergroot het toch al groeiende probleem van eenzaamheid onder ouderen. In de verzorgingstehuizen is dat pijnlijk voelbaar. Samen met het spelerselftal verrasten we de inwoners van een lokaal verzorgingstehuis daarom met een gezellige activiteitenmiddag én een bos bloemen.

Voetbalavondje-uit voor Juzt Pleegzorg

Op de Dag van het Pleegkind stelden we een heel stadion-vak beschikbaar voor pleegkinderen en hun verzorgers. We verwelkomden een groep van maar liefst 300 pleegouders, pleeggezinnen en kinderen, die konden genieten van een tot in de puntjes verzorgde experience.

Warme kerst voor 100 supporters

Samen met NAC organiseren we, ieder jaar vlak voor de kerstdagen, de NAC-kerstactie: het spelerselftal bezorgt dan 100 goedgevulde kerstpakketten aan supporters die dat écht verdienen. Een welkome steun in de rug!

Bijzonder ‘avondje NAC’

We stellen standaard 2 business seats ter beschikking aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. We maken van dit avondje NAC dan echt iets bijzonders voor onze jonge gasten! Zo geven we óók kinderen en jongeren die het thuis niet breed hebben een ervaring om nooit te vergeten.

Heb jij een goed idee of initiatief dat onze steun verdient? Stuur ons een mailtje.