Reviews

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Een review is een mening van een echte gebruiker over een product. In een review vertel je als klant dus wat jij van een product vindt. Je kan je voorstellen dat dit waardevolle informatie is. Welkom Energie gebruikt de feedback uit de reviews om de service en de processen te verbeteren. Klanten en vooral toekomstige klanten gebruiken de reviews om een keuze te maken welke leverancier en of welk product zij gaan afnemen.

Klanten Vertellen

We hebben gekozen voor Klanten Vertellen als Klantbeoordelingssysteem. Zij zijn de marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen en er zijn veel bedrijven aangesloten. Op deze manier kunnen we ook makkelijk vergelijken hoe wij scoren ten aanzien van andere (energie)bedrijven.

Ik ben net klant

We sturen al onze klanten een review verzoek nadat ze de overstap hebben doorlopen. Er zijn klanten die het lastig vinden om na zo’n korte tijd een review te schrijven. Ze hebben naar eigen zeggen nog geen idee hoe het zal verlopen bij Welkom Energie. We vragen eigenlijk alleen wat je hebt ervaren, een eerste indruk. Maak het jezelf makkelijk en schrijf de review over de ervaring die je tot nu toe hebt.

Doen he!

Welkom Energie stelt het zeer op prijs als je een review schrijft. Hierdoor zijn wij in staat om nog betere service te verlenen. We hebben naar aanleiding van reviews al een aantal zaken aangepast. We nemen de feedback van onze klanten dan ook echt serieus. Als je het leuk vindt kun je onze reviews teruglezen op deze webpagina: KlantenVertellen.