Prepaid energie aanvragen

Het aanvragen van prepaid energie is niet moeilijk. Weet alleen wel dat een spoedaansluiting niet mogelijk is. Wij helpen je verder door de stappen heen.

Op deze pagina kun je je aanmelden voor Prepaid Energie van Welkom. Wil je eerst meer weten van Prepaid energie, lees dan alle info op deze pagina voordat je verder gaat.

Stappenplan

1

Vul je gegevens hieronder in. We hebben de basisgegevens van je nodig zoals naam, adres, woonplaats en woonsituatie. Wees volledig en controleer je gegevens. Dat voorkomt fouten en vertraging.

2

Maak 3 foto’s van je meterkast zodat we goed kunnen beoordelen of we de prepaidmeter kunnen laten installeren bij je. Zonder die meter gaat het namelijk niet werken.

3

Als je aangegeven hebt dat je graag nog een persoonlijk gesprek wilt hebben gaan wij je bellen. Dat doen we binnen een paar dagen en dan nemen we alles nog even met je door.

4

Je ontvangt de overeenkomst met instructies. Lees deze goed en stuur de juiste versie terug met handtekening. Daarna wordt de afspraak met je gemaakt voor installatie van je prepaidmeter. 

5

We starten met de levering zodra alles rond is en je de eerste opwaardering hebt gedaan. Vanaf dat moment kun je via jouw prepaidpagina je verbruik en je kosten volgen.

Aanvraagformulier

1
Naam
2
Adres
3
Foto's
4
Aanvragen

Maak 3 foto's van je meterkast van verschillende afstanden