Voor mensen die graag controle hebben op hun geld en energieverbruik, maar ook voor mensen die daar juist moeite mee hebben, introduceert Welkom Energie Prepaid Energie. Net zo makkelijk als prepaid telefoon.

Wat is Prepaid Energie?

Met prepaid energie betaal je vooraf voor je energie. Het is aan jou of je in één keer voor een hele maand betaalt of juist liever per week. Je bepaalt zelf wanneer en met hoeveel je je tegoed opwaardeert.  Je krijgt daarvoor toegang tot je eigen online portal. Hierin zie je precies hoeveel je hebt verbruikt en wat je tegoed nog is. Dit tegoed wordt dagelijks bijgewerkt op basis van je werkelijke verbruik. Ook zie je hoeveel dagen energie je tegoed nog ongeveer waard is. En is het bijna op? Dan kan je in de portal gemakkelijk met iDEAL je tegoed weer opwaarderen. Op het moment dat het jou uitkomt en met het bedrag dat jou uitkomt!

Waarom Prepaid Energie?

Grip op je geld

Behalve scherpe tarieven heb je met Welkom Prepaid volledig controle over wanneer je voor je energie betaalt. Eenvoudig via iDeal.

Direct Besparen

Omdat je meer met je energiekosten bezig bent gaat je ook opvallen waarom het geld kosten. En daarom bespaar je direct.

Sociaal verantwoord

Als jij je leven onder controle hebt, ben je een waardevoller lid van de maatschappij. En daar hebben wij enorm veel waardering voor!

Tegoed op? Stroom uit!

Voordat het zover is krijg je per sms en email tweemaal een waarschuwing dat je tegoed bijna op is. Je hebt dan nog tijd genoeg om op te waarderen. Doe je dit niet, dan krijg je op het moment dat je tegoed echt op is een laatste bericht dat de elektriciteit wordt uitgeschakeld. Dit uitschakelen gebeurt automatisch, maar altijd pas de volgende werkdag om 7:00. Je hebt daardoor minimaal 12 uur de tijd om alsnog je tegoed op te waarderen.