Nieuws archief

Eus & Jaap
Homepage

De brieven van Eus & Jaap (9)

In de serie correspondentie tussen Ozcan Akyol en Jaap Bakker is er weer een nieuwe brief verstuurd. Over laaggeletterdheid en laaggecijferdheid in Nederland.

doeslief
Homepage

Lieve mevrouw….

In dit artikel willen we uitleggen waar onze benaderwijze vandaan komt en waarom we in sommige emails je adresseren met ‘Lieve’.

Zonnepanelen
Besparen

Verbeter de wereld, begin bij je dak

De laatste jaren zijn de panelen flink in prijs gedaald waardoor de gemiddelde terugverdientijd op zo’n zeven jaar ligt. Lees hier hoe en wat.

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (8)

In de serie correspondentie tussen Ozcan Akyol en Jaap Bakker is er weer een nieuwe brief verstuurd. Ik wist niet dat er ook kranten waren voor mensen die niet zo goed kunnen lezen….

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (7)

In de serie correspondentie tussen Ozcan Akyol en Jaap Bakker is er weer een nieuwe brief verstuurd. Dit keer over de energiebranche en het nieuws dat ons de afgelopen tijd bezig houdt….

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (6)

In de serie correspondentie tussen Ozcan Akyol en Jaap Bakker is er weer een nieuwe brief verstuurd. De machtige moedermaffia strikes again.

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (5)

In de serie correspondentie tussen Ozcan Akyol en Jaap Bakker is er weer een nieuwe brief verstuurd. Hoe Whatsapp een goed gesprek kan verstoren.

Diversen

Welkom Energietransitie

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar één ding is zeker. Over vijftig jaar ziet de wereld er anders uit dan nu. Wie had er in 1970 kunnen denken dat we nu alweer van het aardgas af willen?

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (4)

En alweer een nieuwe brief van Ozcan Akyol aan Welkom Directeur Jaap Bakker. Bedreigingen van vreemden en de netbeheerder.

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (3)

Weer een nieuwe brief van Welkom Directeur Jaap Bakker aan schrijver en columnist Ozcan Akyol. Dit keer staat onder andere voetbal op de rol.