Gratis energie voor 5 gezinnen

Welkom Energie is een maatschappelijk verantwoord bedrijf en dat nemen we erg serieus. Om die reden zoeken wij 5 gezinnen die de afgelopen jaren zware tegenslagen hebben gehad en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Heb je zo'n gezin of ken je zo'n gezin?
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Handreiking

Deze actie is gesloten.

Welkom Energie is een maatschappelijk verantwoord bedrijf en dat nemen we erg serieus. Om die reden zoeken wij 5 gezinnen die de afgelopen jaren zware tegenslagen hebben gehad en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Heb je zo’n gezin of ken je zo’n gezin? Lees dan verder…..

Gratis energie

We willen graag 5 gezinnen een jaar lang gratis energie geven. We begrijpen heus wel dat het niet alle problemen oplost maar alles helpt. Gratis energie betekent dat wij de kosten van stroom en gas voor je op onze rekening nemen. De belastingen en de kosten van je netbeheerder zul je dan nog wel zelf moeten betalen. Maar het betekent dat we 40% van je energierekening betalen.

Wie komt er in aanmerking?

Gezinnen kunnen zich aanmelden, waarbij we gezin ook erg breed zien. Heb je met je gezin een paar zware tegenvallers gehad die de maandlasten onder druk zetten? Of is je partner overleden en sta je er met alle kosten alleen voor? Ben je als ondernemer in de bijstand geraakt en ben je alles kwijtgeraakt? Ben je je baan kwijtgeraakt en kun je de eindjes al een tijdje niet meer aan elkaar knopen? Dan roepen wij je op je aan te melden.

Hoe meld ik me aan?

Schrijf ons een brief. Het maakt ons niet uit of er spelfouten in zitten of dat je in een andere taal schrijft, daar komen we wel uit. We vragen bewust een brief en geen email of Facebook bericht. Geen online formulier en geen Twitter maar gewoon een ouderwetse brief. Stuur deze brief naar:

Welkom Energie

PJ Oudweg 4

1314 CH Almere

Uit alle inzendingen zullen we dan 10 gezinnen selecteren waar we een afspraak mee maken en op bezoek gaan. Van deze 10 hebben wij gratis energie voor 5 gezinnen, een jaar lang.