5 x een goed gevoel met Welkom Energie

Hoe het voelt om klant te zijn bij Welkom Energie? Goed! En echt niet alleen voor je portemonnee. Dat leggen we graag even wat beter aan je uit.

Onze tarieven zijn vlijmscherp

Energie is al duur genoeg. Daarom mag je er als klant bij Welkom Energie altijd vanuit gaan dat wij onze tarieven zo scherp mogelijk houden. Zodat jij leukere dingen met je geld kunt doen.

Onze energie is altijd groen

Onze energie is altijd 100% groen – en dat vinden we eigenlijk niet meer dan normaal. Je maakt met Welkom Energie dus automatisch een bewuste keuze. Dat voelt toch nét even beter.

Welkom Energie = 100% sociaal verantwoord

Met een vast deel van wat jij maandelijks betaalt voor jouw energie, steunen we grotere en kleinere sociale initiatieven. Als klant bij Welkom Energie doe je dus automatisch iets goeds voor een ander. En nee, daar betaal je niets extra’s voor (echt niet!).

We zijn blij met je – en dat merk je!

Hier doen we niet aan nummertjes. Elke klant telt! We vinden jouw inbreng belangrijk en vragen regelmatig om je mening. Ook bieden we je alleen de allerbeste service. Respectvol, begrijpelijk en superpersoonlijk. En, om je te bedanken voor je vertrouwen en betrokkenheid, mag je regelmatig rekenen op een leuke extra. Gewoon een klein cadeautje, van ons voor jou.

Integriteit staat bij ons op één

Aan addertjes onder het gras doen we niet. We zijn altijd eerlijk en transparant en stellen nooit contracten of regels op die jou kunnen benadelen. Jouw belang staat bij ons voorop, altijd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp